Innerlijke sessies

♥    Innerlijk healing     €75,-     

Een healing is een energetische behandeling die ruimte creëert en je ondersteunt bij het in balans brengen van je systeem. Tijdens een sessie fungeer ik als doorgeef kanaal en laat de vrije helende energie stroom door je lichaam heen bewegen en zijn werk doen.
Je kan diepere lagen van jezelf tegenkomen en de bijbehorende emoties kunnen loskomen. Schrik hier niet van en probeer het gewoon te laten gebeuren. Een innerlijke healing kan ook gewoon heel ontspannen worden ervaren. Het is maar net wat jouw systeem nodig heeft om zichzelf te herstellen. Het is ook een mooie manier om te ervaren hoe je energetisch weer in je natuurlijke staat van Zijn word teruggebracht.
Een healing duurt ongeveer tussen de 1,5 uur tot 2 uur. **

♥    Innerlijke opstelling      €90,-

Tijdens een innerlijke opstelling zal je de helende werking ervaren van systeemopstellingen of zoals ik het noem; werken met het Alwetende veld.
Het Alwetende veld begeleid je op een zachte manier naar diepere gevoelslagen, waar vroegere ervaringen en trauma’s opgeslagen liggen, waardoor er ruimte ontstaat in je systeem en het zich kan zuiveren en herprogrammeren. Aan de hand van vloerankers en het invoelen op die vloerankers, maakt dat je in die diepere lagen komt. Tijdens het werken met het Alwetende veld staan we in contact met Al dat is (spirit’s, familiesystemen, voorouders etc.) en werken we op zielniveau, zo ontstaat er inzicht, helderheid en transformatie op een diepniveau. Een innerlijke opstelling duurt ongeveer 2 uur. **
Meer weten over het Alwetende veld?

**Een innerlijke sessie komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies. Mocht je een aantal opeenvolgende sessies willen doen? Laat het me weten, dan kijken we samen naar een gepaste prijs.

IMG_1006

Voel jij de roep van binnenuit om samen met mij aan meer eenheid, licht, liefde en harmonie te (werken) in jezelf?

En… wil je jouw ware licht feller de wereld in laten schijnen en ben je klaar om vanuit je hart te leven?


Ik ondersteun je graag bij het helder krijgen van wat je nog weerhoudt om vanuit je hart te leven.

Contact