Innerlijke sessies

♥    Innerlijke zoom     €55,-

Let’s zoom! Tijdens een innerlijke zoom sessie, zoomen we in op wat er in jou leeft en op wat er zich energetisch aandient. Ik maak dan ook gebruik van mijn heldervoelendheid en intuïtief vermogen. De ene keer krijg ik specifieke informatie door en is het vergelijkbaar met een reading en de andere keer begeleid in je vooral naar je gevoel of hou ik een heldere liefdevolle spiegel voor. Het is maar net wat intuïtief doorkomt. Het mooie hiervan is, is dat het volledig afgestemd is op jouw persoonlijk. Ik geef je handvatten en begeleid je vooral naar je eigen hart, zodat je weer helderheid en rust kan ervaren in het huidige moment. Een innerlijke zoom sessie vind telefonisch plaats en zal +/- 1,5 uur duren.

 

♥    Innerlijke healing     €75,-    

Een healing is een energetische behandeling die ruimte creëert en je ondersteunt bij het in balans brengen van je systeem. Tijdens een sessie fungeer ik als doorgeef kanaal en laat de vrije helende energie stroom door je lichaam heen bewegen en zijn werk doen.
Je kan diepere lagen van jezelf tegenkomen en de bijbehorende emoties kunnen loskomen. Schrik hier niet van en probeer het gewoon te laten gebeuren. Een innerlijke healing kan ook gewoon heel ontspannen worden ervaren. Het is maar net wat jouw systeem nodig heeft om zichzelf te herstellen. Het is ook een mooie manier om te ervaren hoe je energetisch weer in je natuurlijke staat van Zijn wordt teruggebracht.
Een healing zal ongeveer +/- 1,5 uur duren. **

♥    Innerlijke opstelling      €90,-

Tijdens een innerlijke opstelling zal je de helende werking ervaren van systeemopstellingen of zoals ik het noem; werken met het Alwetende veld.
Het Alwetende veld begeleid je op een zachte manier naar diepere gevoelslagen, waar vroegere ervaringen en trauma’s opgeslagen liggen, waardoor er ruimte ontstaat in je systeem en het zich kan zuiveren en herprogrammeren. Aan de hand van vloerankers en het invoelen op die vloerankers, maakt dat je in die diepere lagen komt. Tijdens het werken met het Alwetende veld staan we in contact met Al dat is (spirit’s, familiesystemen, voorouders etc.) en werken we op zielniveau, zo ontstaat er inzicht, helderheid en transformatie op een diepniveau. Een innerlijke opstelling duurt 2 uur. **
Meer weten over het Alwetende veld?

**Een innerlijke sessie komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies. Mocht je een aantal opeenvolgende sessies willen doen? Laat het me na de eerste behandeling weten, dan kijken we samen naar een mooie gepaste prijs.

IMG_1006

Voel jij de roep van binnenuit om samen met mij aan meer eenheid, licht, liefde en harmonie te (werken) in jezelf?

En… wil je jouw ware licht feller de wereld in laten schijnen en ben je klaar om vanuit je hart te leven?


Ik ondersteun je graag bij het helder krijgen van wat je nog weerhoudt om vanuit je hart te leven.

Contact