Innerlijke sessies

♥    Innerlijke zoom    €55,-

Tijdens een innerlijke zoom sessie, zoomen we in op wat er op dat moment in jouw leven speelt. Dat kan van alles zijn, op persoonlijk vlak, relaties, werk of iets anders. Jij geeft aan waar je tegen aanloopt of wat er in je leeft. Misschien loop je ergens in vast voor je gevoel of heb je ergens advies in nodig of gewoon een luisterend oor. Tijdens het gesprek maak ik uiteraard ook gebruik van mijn helder voelend en intuïtief vermogen. Dit kan je net die bevestiging geven die je nodig hebt, of inzicht geven in bijvoorbeeld een onbewust patroon. Ik geef je handvatten en waar nodig begeleid ik je naar je hart en gevoel, zodat je weer helderheid en rust kan ervaren in het huidige moment met de huidige situatie.
Een innerlijke zoom sessie vind telefonisch plaats en zal +/- 60 minuten duren.

♥    Innerlijke healing     €75,-    

Een healing is een energetische behandeling die ruimte creëert en je ondersteunt bij het in balans brengen van je lichaam en innerlijk systeem. Tijdens een sessie fungeer ik als doorgeef kanaal en laat de vrije helende energie stroom door je lichaam heen bewegen en zelf zijn werk doen.
Ons lichaam weet namelijk heel goed hoe het zichzelf kan helen. Het enige wat ik doe, is je systeem weer tot rust brengen, waardoor het dat zelf weer kan. Zo ervaar je hoe je energetisch weer in je natuurlijke staat van Zijn wordt teruggebracht. Ook kan je de diepere lagen van jezelf tegenkomen en de bijbehorende emoties.
Schrik hier niet van, dit is juist de bedoeling, dat vast zittende energie weer kan gaan stromen, dus probeer het gewoon te laten gebeuren. Een healing kan ook gewoon heel fijn en ontspannen worden ervaren.
Het is maar net wat je systeem nodig heeft om zichzelf te herstellen.
Een healing zal ongeveer +/- 1,5 uur duren. **

♥    Innerlijke opstelling      €90,-

Tijdens een innerlijke opstelling zal je de helende werking ervaren van systeemopstellingen of zoals ik het graag noem; werken met het Alwetende veld.
Het Alwetende veld begeleid je op een natuurlijke manier naar diepere gevoelslagen, waar vroegere ervaringen en trauma’s opgeslagen liggen, waardoor er ruimte kan ontstaat in je systeem en het zich kan zuiveren, door te voelen wat er gevoelt wilt worden en zich zo weer opnieuw kan her programmeren.
We werken aan de hand van vloerankers en door op deze vloerankers te gaan staan en te voelen wat er in je lichaam gebeurt, maakt dat je steeds meer in die diepere lagen komt. Hier begeleid ik je uiteraard bij!
Tijdens het werken met het Alwetende veld staan we in contact met Al wat is
(spirit’s, familiesystemen, voorouders etc.) en werken we op zielsniveau, zo kan er op een diep niveau inzicht, helderheid en transformatie ontstaan. Een innerlijke opstelling duurt 2 uur. **
Meer weten over het Alwetende veld? klik hier!

♥    Innerlijke 1 op 1 sessie Choco Bliss      €235,-

Choco Bliss bestaat uit de Caapi plant – wat een mao-remmer is, dit zit ook in de moederplant ayahuasca, psilocybine – de werkzame stof in o.a. truffels, alsmede cacao en andere hart openende kruiden. Choco Bliss opent je hart en luistert goed naar je intentie. Het is een plantmedicijn dat zacht, liefdevol en relatief mild is. Dit omdat het goed te doseren valt. Choco Bliss is een heel geschikt medicijn om kennis te maken met de wereld van plant spirits. Het is in mijn ogen een heilig chocolaatje, omdat het je mee op reis neemt in jezelf. Het geeft je wat je nodig hebt om jezelf te helen en een opening te maken in blokkades die vastzitten. Ik kom bij je thuis om daar een Choco Bliss ceremonie te begeleiden. Een innerlijke 1 op 1 sessie Choco Bliss zal tussen de 4 á 5 uur duren. 


**Een innerlijke sessie komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies. Mocht je een aantal opeenvolgende sessies willen boeken? Laat het me weten, dan kijken we samen naar een mooie gepaste prijs.

IMG_1006

Voel jij de roep van binnenuit om samen met mij aan meer eenheid, licht, liefde en harmonie te (werken) in jezelf?

En… Wil je jouw ware licht feller de wereld in laten schijnen, samen angsten doorbreken en ben je klaar om vanuit je hart te leven?
Ik ondersteun en begeleid je graag bij het helder krijgen van wat je nog weerhoudt om vanuit je hart te leven.

Neem via hier contact met me op!