Innerlijke sessies

Voel jij na het rond kijken op mijn website de roep van binnenuit om samen met mij aan meer eenheid, licht, liefde en harmonie te (werken) in jezelf?

En… wil je jouw licht feller de wereld in laten schijnen en ben je klaar voor verandering in je leven?
Neem dan contact met me op!


Ik ondersteun je graag bij het helder krijgen van wat je nog weerhoudt om vanuit je hart te leven.

 

Aanbod innerlijke sessies:

♥    Innerlijke reading   €33,- 

Waarom een innerlijke reading?
Een innerlijke reading geeft jou inzichten over jezelf en je leven, waardoor je jezelf en je leven anders kan zien en nieuwe mogelijkheden worden ontdekt.
Het is een manier om de diepere lagen van jezelf te verkennen, waardoor je andere keuzes kunt gaan maken. Ik stem mij af op jouw energie en voel in waar je op dit moment in het leven staat. Zo ontvang je wat je nodig hebt qua inzichten/ boodschappen ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. De innerlijke reading ontvang je per mail dus je kunt gewoon thuis vanaf je eigen bank deze innerlijke reading ontvangen.

Hoe het werkt?
Ik heb een recente foto van je nodig, waar je goed op te zien bent en mochten er bepaalde dingen nu in je leven spelen waar je meer inzicht in wilt krijgen of bepaalde vragen waar je mee loopt stuur dat gerust mee dan neem ik dat ook mee in de reading, maar ook zonder enige vragen of opmerkingen en alleen je foto is voldoende.
Stuur je bericht naar jehartvolgen@gmail.com en ontvang jouw persoonlijk afgestemde boodschap.

♥    Innerlijke healing    €55,-       

‘Healing’ wil zeggen ‘heling’, ‘heel worden’. In feite worden we heel en volmaakt geboren, maar gaandeweg ons leven treden er verstoringen op in ons energieveld door wat we mee maken. We raken hierdoor stukjes “kwijt” van de verbinding met ons diepere zelf. Je kunt dat bijvoorbeeld ervaren als het gevoel ‘zoekend’ te zijn of de neiging te hebben tot depressieve of zelfdestructieve gevoelens. Een healing is een energetische behandeling die je kan ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je energieveld. Hierdoor zal je meer balans ervaren in je leven en kunnen lichamelijke, emotionele en mentale klachten verminderen. Door de vrije helende energie stroom door je heen te laten bewegen en het vervolgens zijn te laten werk doen, kun je ontspanning ervaren en je “lichter” gaan voelen. Je kan ook diepere lagen van jezelf tegenkomen en de bijbehorende emoties kunnen loskomen. Op deze manier kun je ervaren hoe het voelt om energetisch weer in je natuurlijke staat van zijn te worden teruggebracht. Je zult je meer gegrond en heel voelen na een sessie.

Healing komt het beste tot zijn recht in een aantal opeenvolgende sessies. Mocht je een aantal opeenvolgende sessies willen doen, na dat je een sessie hebt ervaren. Laat me dat weten, dan kijken we samen naar een gepaste prijs.

♥    Innerlijke opstelling    €66,-

Tijdens deze sessie zal je de helende en zuiverende werking ervaren van systeemopstellingen of zoals ik het graag noem; werken met het Alwetende veld.
Het Alwetende veld begeleid je op een zachte manier naar diepere gevoelslagen, waar vroegere ervaringen en trauma’s opgeslagen liggen, waardoor er ruimte ontstaat in je systeem en het zich kan zuiveren en herprogrammeren. We gaan aan ons denken voorbij en stappen in ons natuurlijke staat van zijn, zo ontstaat er inzicht, helderheid en transformatie op een diep niveau. Aan de hand van vloerankers en het invoelen op die vloerankers, maakt dat je in die diepere lagen komt. Tijdens het werken met het Alwetende veld staan we in contact met Al dat is (spirit’s, familiesystemen, voorouders etc.) en werken we op ziels-niveau, dit maakt het een unieke ervaring!
kijk hier voor meer informatie


*
Alle innerlijke Sessies zullen in een fijne setting plaats vinden en gericht zijn op het creëren van ruimte in jezelf en je systeem, zodat je kunt horen wat jouw hart je te vertellen heeft en zo het leven kunt gaan leven, waarvan jij diep van binnen weet dat jij hiervoor op aarde bent!

*Ik verbind geen vaste tijd aan mijn sessies, vanwege dat ik graag de tijd neem die nodig is. Een sessie zal tussen de 60 & 90 minuten zijn. Mocht het verder uitlopen, weet dat de prijs hetzelfde blijft. 

 

Contact