Innerlijke sessies

Voel jij na het rond kijken op mijn website de roep van binnenuit om samen met mij aan meer eenheid, licht, liefde en harmonie te (werken) in jezelf?
En… ben je klaar voor verandering in je leven?


Ik ondersteun je graag bij het helder krijgen van wat je nog weerhoudt om vanuit je hart te leven.

 

Aanbod innerlijke sessies:

♥    Innerlijke reading €33,- 

Waarom een innerlijke reading?
Een innerlijke reading geeft jou inzichten over jezelf en je leven, waardoor je jezelf en je leven anders kan zien en nieuwe mogelijkheden worden ontdekt.
Het is een manier om de diepere lagen van jezelf te verkennen, waardoor je andere keuzes kunt gaan maken. Mits je dit natuurlijk zelf wilt en er open voor staat.
Het is een mooie manier ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. De innerlijke reading ontvang je per mail dus je kunt gewoon vanaf je eigen bank deze reading ontvangen.

Hoe het werkt?
Ik heb een recente foto van je nodig, waar je goed op te zien bent en mochten er bepaalde dingen nu in je leven spelen waar je meer inzicht in wilt krijgen of bepaalde vragen waar je mee loopt stuur dat gerust mee dan neem ik dat ook mee in de reading, maar ook zonder enige vragen of opmerkingen en alleen je foto is voldoende.

♥    Innerlijke healing   +/- 50 min   €55,-       

Een innerlijke healing is een energetisch behandeling, waarin ik mij afstem en de vrije helende energie stroom door mij heen laat bewegen en zijn werk laat doen.
Je kunt ontspanning ervaren en je lichter gaan voelen, maar je kan ook diepere lagen van jezelf tegenkomen en emoties. Na een healing ervaar je hernieuwde energie en een gevoel van opluchting, frisheid en verlichting.
We laten ontstaan wat er mag ontstaan, ontvouwend en in het moment.
Het kan voor alles gebruikt worden, ook als je met een bepaalde klacht of bepaald gevoel loopt.

♥    Innerlijke opstelling   +/-60 min    €66,-

Tijdens deze sessie zal je de helende en zuiverende werking ervaren van familie-/systeemopstellingen of zoals ik het ook graag noem; werken met het Alwetende veld.
Het Alwetende veld begeleid je op een zachte manier naar diepere gevoelslagen, waar vroegere ervaringen en trauma’s opgeslagen liggen, waardoor er ruimte ontstaat in je systeem en het zich kan zuiveren en herprogrammeren. We gaan aan ons denken voorbij en stappen in ons natuurlijke staat van zijn, zo ontstaat er inzicht, helderheid en transformatie op een diep niveau. In het Alwetende veld staan we in contact met Al dat is  (spirit’s, familiesystemen, voorouders etc.) en werken we op ziels-niveau, dit maakt het een unieke ervaring.  Het unieke hiervan is, is dat het doorwerkt in alle niveau’s van jouw leven.
kijk hier voor meer informatie


*
Alle innerlijke Sessies zullen in een fijne setting plaats vinden en gericht zijn op het creëren van ruimte en stilte in jezelf, zodat je kunt horen wat jouw hart je te vertellen heeft en zo het leven kan gaan leven, waarvan jij diep van binnen weet dat jij hiervoor op aarde bent!
Ik neem de tijd voor mijn sessies. Dus mocht het iets uitlopen, weet dat de prijs hetzelfde blijft. 

 

Contact