Over mij

Mijn naam is Chantal Brehm en met ‘’Je hart volgen’’ maak ik één van mijn dromen waar.
Het is als een rode draad door mijn leven. Het is iets wat van kleins af aan al tegen mij gezegd werd ‘’luister naar je hartje, wat je hartje je ingeeft’’.

believe.jpg

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik erg nieuwsgierig en onderzoekend!
Ik heb mij vaak afgevraagt waarom ik hier op aarde ben en bleef ervan overtuigd dat daar een reden voor moest zijn. Ik voelde namelijk in mij een diep weten. Vanuit dat weten was/ben ik ervan overtuigd dat alles met elkaar verbonden is, één is en dat de piramides een bewijs zijn van iets groters. Piramides (waarvan ik dacht/geleerd had alleen in egypte) maar nu weet dat ze over de hele wereld staan en inderdaad voor iets veel groters dienen!

Als kind was ik er van overtuigd alleen snapte ik toen nog niet waar ik het op baseerde. Ik wist het gewoon en dat was voor mij uiteindelijk voldoende om op ontdekking te gaan. Tijdens het avondeten, als we gezellig met elkaar waren als gezin, gingen de gesprekken dan ook regelmatig over dit soort dingen.
Nu, als ik terugkijk, zijn het hele mooie schakels geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Met mijn 13e brak de middelbare schooltijd aan en dat was voor mij een flinke omschakeling. Ik voelde mij regelmatig anders, buitengesloten, eenzaam en onbegrepen. Toen in mijn examenjaar ook nog eens mijn vader plotseling aan een hartstilstand overleed, brak er een zware periode aan, waarin ik mijzelf behoorlijk ben kwijt geraakt.
Het voelde alsof de helft van mijzelf was weggeslagen.

Vier jaar later kwam het moment dat ik opgebrand was en ik mij behoorlijk depressief voelde. Ik kwam mijn bed s’ morgens haast niet uit, mijn toenmalige vriend moest mij echt mijn bed uit praten om naar mijn werk te gaan.
Mijn gedachten gingen alle kanten op, in mijn hoofd was het chaos en ik herkende mijzelf niet terug in mijn gedrag.

Op het een op andere moment kwam ineens sterk die ene zin van vroeger in mijn gedachten. ‘’Luister naar je hartje, wat je hartje je ingeeft’’. Het was net alsof iemand (voor mij opdat moment mijn vader) mij aan deze woorden wilde laten herinneren.
Dit gaf mij weer kracht om door te gaan en te vertrouwen op wat mijn hart mij ingaf.

Door steeds weer opnieuw te voelen, wat voor mij het beste voelde en dat te volgen, groeide ik en werd ik mij steeds bewuster van wat het volgen van mijn hart inhield.

Het bracht mij weer licht en liefde in een donkere tunnel en vond langzamerhand mijzelf weer terug. Hoe heftig deze periode ook was, ik heb er de mooiste en meest waardevolle inzichten in gekregen.
Heftige gevoelens van onder andere eenzaamheid, onbegrip, onmacht en intens verdriet hebben mij uiteindelijk anders laten kijken naar de dingen in het leven.

Ik ben veel meer gaan vertrouwen op mijzelf, het leven en alle processen die daarbij komen kijken. Ik ben ervaringen gaan zien als cadeautjes, speciaal voor mij en als ik ze uitpak en aankijk het mij dichter bij mijzelf en mijn geluk brengt.

Ik kies er nu voor om mijn hart te volgen, te luisteren naar mijn intuïtie, mijn innerlijk weten en zo steeds meer thuis te komen bij mijzelf.

Vertrouwen, overgave en acceptatie zijn drie belangrijke processen hierin, waar ik veel in heb geleerd en nog steeds in leer en nooit in uitgeleerd zal raken.

‘’Je hart volgen’’, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, bewustwording, het leven zelf en alles wat hiermee te maken heeft, is dan ook een echte passie van mij!

Het voelt als een roep van binnenuit om op mijn unieke (eigen)wijze een steentje bij te dragen aan meer eenheid, licht, liefde en bewustzijn op aarde.

Het volgen van je hart is absoluut niet altijd makkelijk maar het is het zo dubbel en dwars waard, want leven vanuit je eigen kracht en ‘’Zijn’’ is namelijk zoals ik het tot nu toe ervaar het mooiste wat er is.

IMG_0266

Ik begeleid je graag naar het mooiste wat je kan worden, namelijk je Ware Zelf!

 

 

Innerlijke sessies