Over mij

Mijn naam is Chantal Brehm en met ‘’Je hart volgen’’ maak ik één van mijn dromen waar.
Het is als een rode draad door mijn leven. Het is iets wat van kleins af aan al tegen mij gezegd werd ‘’luister naar je hartje, wat je hartje je ingeeft’’.

believe.jpg

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik open, nieuwsgierig en gevoelig!
Ik wilde van jongs af aan al weten waarom ik hier op aarde ben en was op jonge leeftijd ervan overtuigd dat daar een reden voor moest zijn. Ik voelde namelijk in mij een diep weten. Vanuit dit weten was/ben ik ervan overtuigd dat alles met elkaar verbonden is, we samen één zijn en ik wist van binnenuit dat de piramides een bewijs zijn van iets groots. Piramides, waarvan mij geleerd is op school dat ze alleen in Egypte staan, alleen nu weet dat ze over de hele wereld staan en inderdaad voor iets veel groters dienen!

Als kind was ik er van overtuigd, alleen snapte ik toen nog niet precies waar ik die wijsheid vandaan hield. Ik wist het gewoon, een diep innerlijk weten en dat was voor mij uiteindelijk voldoende om op ontdekking te gaan toen ik ouder werd. Tijdens het avondeten, als we gezellig met elkaar waren als gezin, gingen de gesprekken dan ook regelmatig over dit soort dingen. Alles rondom energie en spiritualiteit (de diepere betekenis van het leven) vond ik erg interessant.

Nu, als ik terugkijk, zijn het allemaal mooie schakeltjes geweest voor mijn verdere ontwikkeling.

Ik voelde mij naarmate ik ouder werd en naar de middelbare school ging regelmatig anders, onbegrepen en eenzaam. Vanwege mijn gevoeligheid en anders voelen, ben mij gaan aanpassen en probeerde ik netjes binnen alle hokjes te passen. Toen in mijn examenjaar ook nog mijn vader plotseling overleed aan een hartstilstand, brak er een heftige en zware periode aan, mijn wereld kwam letterlijk even stil te staan. Ik ben in deze periode mezelf behoorlijk kwijt geraakt.
Het voelde alsof de helft van mezelf was weggeslagen.

Vier jaar later kwam het moment dat ik me opgebrand voelde en ik me behoorlijk depressief voelde. Ik kwam mijn bed s’ morgens haast niet uit, mijn toenmalige vriend moest me echt mijn bed uit praten om naar mijn werk te gaan.
Mijn gedachten gingen alle kanten op, in mijn hoofd was het chaos en ik herkende mezelf haast niet terug in mijn gedrag. Ik was te neergeslagen en stond in overlevingsstand.

Op het een op andere moment kwam ineens sterk die ene zin van vroeger in mijn gedachten. ‘’Luister naar je hartje, wat je hartje je ingeeft’’. Ik voelde duidelijk de energie van mijn vader hierin en hij wilde me voor mijn gevoel herinneren aan deze woorden!
Dit gaf mij weer de moed, de kracht en het vertrouwen om mijn hart en gevoel te volgen. Ik gooide het roer om.

Door steeds weer opnieuw te voelen, wat voor mij het beste voelde en dat te volgen, groeide ik en werd ik mij steeds bewuster van wat het volgen van mijn hart inhield.

Het bracht mij weer licht en liefde in een lage donkere tunnel en ik vond langzamerhand mezelf weer terug. Ik ging luisteren naar mijn binnenwereld en voelde de liefdevolle begeleiding steeds sterker.
Hoe heftig deze ervaringen ook waren, ik heb naderhand de mooiste en meest waardevolle inzichten gekregen. Het bracht me weer dichterbij mijn ware zelf.
De heftige gevoelens van o.a. eenzaamheid, onbegrip, onmacht en intens verdriet hebben mij uiteindelijk anders laten kijken naar het leven.

Ik ben veel meer gaan vertrouwen op mijn gevoel, mezelf, het leven en alle processen die daarbij komen kijken.

Ik ben ervaringen gaan zien als cadeautjes, speciaal voor mij en als ik ze uitpak en aankijk en durf te omarmen, het me dichter bij mezelf en mijn geluk brengt.

Ik kies er nu voor om mijn hart te volgen, te luisteren naar mijn intuïtie, mijn innerlijk weten en zo steeds meer thuis te komen bij mezelf.

Vertrouwen, overgave en (zelf) acceptatie zijn belangrijke processen hierin, waar ik veel in heb geleerd en nog steeds in leer en nooit in uitgeleerd zal raken, want de kracht van liefde is oneindig.

‘’Je hart volgen’’, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, bewustwording, het leven zelf en alles wat hiermee te maken heeft, is dan ook een echte passie van mij!

Het voelt als een roep van binnenuit om op mijn unieke wijze een steentje bij te dragen aan meer eenheid, licht, liefde, vreugde en bewustzijn op aarde.

Het volgen van je hart is absoluut niet altijd makkelijk maar, het is het zo dubbel en dwars waard want, leven vanuit je innerlijke kracht en ‘’Zijn’’ is namelijk zoals ik het tot nu toe ervaar het mooiste wat er is.

IMG_0266

Ik ondersteun je graag naar het mooiste wat je kan worden, namelijk je Ware Zelf!

 

 

Innerlijke sessies