Reis naar dolfijnen

Samen met mijn vriendin Mandy organiseer ik een magische dolfijnenreis naar Egypte/ de rode zee.
Tijdens deze reis verblijf je op een boot, vastliggend in een groot rif gebied, waar wilde dolfijnen komen om overdag te spelen en uit te rusten.

Twee jaar geleden hebben wij deze reis samen voor het eerst gemaakt en meteen opslag verliefd geworden! Wat een magische en bijzondere plek om te zijn.

Zowel de dolfijnen als wij zelf zijn vrij om te bewegen in het water en snorkelend met ze mee te bewegen. Het is zo puur. Geen gevangenschap of afgezet gebied. Puur natuur.

Het vrij bewegen in het water tussen de speelse en vrije dolfijnen.
Het is een magische belevenis.

Het is zo mooi om te zien en te voelen hoe je in een week tijd een band met ze opbouwt. Het rif is gigantisch groot en toch komen de dolfijnen graag naar je toe gezwommen om contact met je te maken.

Wilde vrije dolfijnen waarmee je in diep respect en onvoorwaardelijke liefde kunt zwemmen, spelen en verbinden en als zij daar geen behoefte aan hebben ze alle vrijheid hebben om van je weg te bewegen.

Het is eigenlijk haast niet in woorden te omschrijven wat dit met je als mens vanbinnen doet en aanraakt!

Het is zo diep helend en het laat je je zo euforisch voelen. Je voelt je zo één met de natuur! Het is letterlijk magie wat er tijdens deze reis gebeurt.

Ook het eindeloos ver kunnen kijken over zee is ontzettend fijn en het geeft je alle ruimte die je nodig hebt om helder, fris en opgeladen thuis te komen!

Het contact met de mooie groep mensen om de boot is ook zo bijzonder. Het is prachtig om te zien en te ervaren, hoe snel je eigenlijk een diepe connectie kunt voelen met elkaar op onvoorwaardelijk niveau! De contacten zijn zowel tijdens als na de reis van echte meerwaarde. Zeker omdat het zo’n onbeschrijfelijk mooie ervaring is en de reis zoveel indruk op je achter laat, is het super fijn om na de reis nog de contacten met elkaar te hebben. Het houdt de ervaring levend.

De reis maakt een hoop in je los en nodigt je uit om verbinding en vrijheid in en om je heen te ervaren. Het vrije gevoel dat de dolfijnen je spiegelen, voelt als thuiskomen. Intens geluk stroomt door je heen!

Echt, wij zijn er van overtuigd dat dit één van de mooiste reizen is die je kunt maken in je leven en dat is precies de reden waarom wij deze reis organiseren!
Wij willen dit ontzettend graag delen met mooie zielen die van binnenuit de roep voelen om hierbij te willen zijn.

97708C4F-95DB-4FA0-AD11-F13877AC44A7

PRAKTISCHE ZAKEN

De kosten voor deze gehele reis

€ 1450,-

All- inclusief

vliegticket, eten en drinken (non-alcohol), overnachtingen op de boot Sea dream en persoonlijke begeleiding en deelname aan groepsactiviteiten.

Geplande data:

Zaterdag 5 t/m Zaterdag 12 Juni 2021
Inschrijvingen zijn al van start!

(Nog 6 plaatsen vrij)

Meer informatie & foto’s vind je op onze originele website >

www.reisnaardolfijnen.nl

Voel jij een roep van binnenuit? Het is jouw diepere Zijn die je iets wilt aanreiken, wat in alle opzichten het beste is voor JOU! En jouw geluk!

Aanmelden?

www.reisnaardolfijnen.nl/contact