Innerlijke reis Overijssel

Wil jij in alle rust en ruimte, thuiskomen bij jezelf in het prachtige groene Overijssel?

Verlang je naar innerlijke rust, verbinding, vertrouwen, vrijheid, liefde, reflectie, natuur, openheid, groei, transformatie en helderheid?

En lijkt het jou leuk om samen met een kleine groep gelijkgestemden op innerlijke reis te gaan?

Dan is deze 4 daagse innerlijke reis echt iets voor jou!

Even los van alle prikkels van het dagelijkse leven en echt even terug naar de basis. Naar de hartverbinding met jezelf, de ander en de natuur. We verblijven in een knusse historische boerderij..midden in de stilte en de rust van het Overijsselse platteland. Even zonder telefoon of tv. Echt even alleen de verbinding met je Zelf en elkaar.

De reis zal intuïtief ingevuld worden met o.a. :

Dru-yoga – meditatie – visualisatie – werken met het alwetende veld (opstellingen) – dans – vuurritueel – innerlijke begeleiding – mooie gesprekken.

Verder is er genoeg tijd om je even terug te trekken in een boek en lekker te genieten van de rust en ruimte in en om je heen.

De eerst volgende datum dat we op deze fijne plek zullen zijn is op vrijdag 8 Januari 2021, waar we gezellig onder het genot van een hapje en een drankje, kennis zullen maken met elkaar en even de tijd nemen om te landen op deze fijne plek.

De innerlijke reis is geheel verzorgd vanaf het moment van arriveren. Er zal heerlijk, eerlijk en vegetarisch voor je worden gekookt met producten die je ziel voeden.

Op Maandag 11 Januari na het ontbijt zullen we weer ieder ons eigen weg gaan, maar wel met een hele bijzondere en warme ervaring rijker in ons hart.

Laat je vooral inspireren tijdens deze bijzondere innerlijke reis en kom weer met hernieuwde energie thuis.

Wil jij bij deze innerlijke reis zijn?

Aanmelden —> kan via het Contactformulier

Wat brengt deze innerlijke reis je?

Heling, nieuwe inzichten, verdieping, verstilling, een dieper contact met je hart, je gevoel, je ware kracht en natuur.

Meer innerlijke rust, liefde en vrede.

Alles is al in jou aanwezig en je hart wijst je de weg en ik wijs je naar je hart!

Deze mooie innerlijke reis geeft je een veilige bedding om volledig te mogen Zijn, te delen, te helen, persoonlijk te ont-wikkelen en het contact met je gevoelswereld te versterken. We creëren een warme bedding waarin we veilig kunnen zijn en voelen.

Dus ben jij een sensitief persoon die de innerlijke weg van heelwording bewandelt en graag begeleiding en ondersteuning ontvangt tijdens je proces?

En…

Lijkt het je bijzonder om samen 4 dagen vanuit vertrouwen en verbinding op een fijne locatie midden in de rust en de natuur met een groep gelijkgestemde het avontuur aan te gaan?

Meld je dan aan —> via het Contactformulier

Geplande data:

– Vrijdag 8 t/m Maandag 11 Januari 2021
(nog 7 plekken beschikbaar)

– Binnenkort meer data!

Jouw investering in jeZelf:

€ 410,-

De innerlijke reis is geheel verzorgd.

Inclusief

Heerlijk biologisch & vegetarisch eten, de hele dag door thee, water en sap, heerlijke tussendoortjes, alle activiteiten, linnengoed, handdoeken en drie overnachtingen.

 

Aanmelden?

Klik op de onderstaande link, vul de gegevens in en ik bevestig je aanmelding met een warm en liefdevol welkom.

> Contactformulier <

🤗🌸
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en ik wens je te inspireren in het volgen van je hart!