Innerlijke reis Betuwe

Geniet op een voormalig boerderij op de Betuwe van een innerlijke reis met overnachtingen.

Thuiskomen in je Zelf, rust, verbinding, liefde, meditaties, wandelen in de natuur, innerlijke begeleiding, heerlijk eten en overnachtingen op deze knusse plek op de Betuwe.

Dit is een reis waarin je weer in contact komt met je hart, je Ware Zelf en je Ware potentieel. Om tijd te nemen voor jezelf, diepere gevoelslagen te verkennen en oude overtuigingen en patronen te transformeren.

Tijdens de ”Innerlijke reis Betuwe” verblijven we met een groep van max. 8 gelijkgestemden op deze fijne plek op de Betuwe.

Deze innerlijke reis is een vorm van een retraite.
Een retraite betekent jezelf terugtrekken voor zelf onderzoek. De bedoeling van een retraite is om zelf reflectie te doen en met nieuwe inzichten naar huis te gaan. Een retraite is ideaal als je je drukke leventje even wilt loslaten. Het is namelijk zo belangrijk om tijd te nemen voor jezelf. Het brengt je weer in verbinding met je Innerlijke Zelf.
Door een innerlijke reis te maken herinner je jezelf weer hoe belangrijk het is om regelmatig de tijd te nemen voor jezelf en jezelf op de eerste plek te zetten.

Verder laat ik vanuit flow, ontstaan wat er mag ontstaan, ontvouwend en in het moment.
Ik zal mij afstemmen op mijn innerlijk weten en vanuit daar de vrije energie stroom volgen. Op deze manier speel ik ook in op waar behoefte aan is tijdens de innerlijke reis.

De innerlijke reis zal ik vanuit flow en gevoel invullen, gericht op naar binnen kerenverstillingverdieping en werken met je diepere gevoelslagen om meer in verbinding te komen met je hart en vanuit je hart te leven! 

PROGRAMMA

Ik geef mij over aan de mooie flow die er zal ontstaan, daarom kies ik ervoor om geen vaste planning te maken. Ik heb hieronder wel een aantal activiteiten benoemd die je kunt verwachten:

♥ werken met het Alwetende veld

♥ Klankschalen Meditatie

♥ Geleide Ademwerk Meditatie

♥ Geleide Natuurervaringen

♥ Innerlijke Begeleiding

♥ Samen Zijn met gelijkgestemde

♥ Heerlijk eten

Het doel van deze ”Innerlijke reis” is dat je jezelf de ruimte, de liefde en de aandacht gunt om tot nieuwe inzichten te komen. Innerlijk stil te worden en de fluisteringen van je hart weer te horen. 

Klik hier om je aan te melden

ERVARINGEN

Anoniem
deelneemster

Lieve Chantal,
Samen met jou de Betuwereis beleven was een fijn feestje. Het was; Goede gesprekken, op ontdekking, fijne wandelingen, reis naar binnen, warmte, liefde en heerlijk eten.
Dank je wel dat ik met jou op reis mocht!

~

Alijda
deelneemster

Als je op zoek bent naar een weekend waarin je helemaal jezelf kunt en mag zijn, waar je rust en ontspanning vindt, waar je kunt leren over jezelf door fijne gesprekken, meditaties en mooie oefeningen, waar je ook nog eens vertroeteld wordt met heerlijke gezonde maaltijden, hapjes en drankjes, met liefde gemaakt op een supermooie locatie waar je je helemaal zen voelt dan zou ik je zeker deze innerlijke reis op de Betuwe aanbevelen. Voor mij was het zeer waardevol! Ik heb een weekend doorgebracht met een fijn groepje gelijkgestemde en we hebben gelachen en gehuild, gewandeld in de natuur, geschilderd en getekend! Daar was allemaal ruimte voor! Chantal weet zich goed af te stemmen op de behoefte van jou en het moment zodat je alle ruimte krijgt om te zijn. Ik heb het mijzelf gegund, ik gun het jou ook! Zeker een aanrader!

 

VERDER….

Zijn we daar omgeven door rust en ruimte van het boerenland en kunnen we met een klein pontje naar de overkant van het water om daar een heerlijke stilte wandeling maken in de prachtige ongerepte natuur van de Utrechtse heuvelrug.

Op het terrein vinden we ook het boerenleven terug. Er lopen gezellig kipjes rond op het erf en er staat ook een pony en een paard.

Dieren zijn heel goed in “gewoon” Zijn in het moment en spiegelen die staat van Zijn aan ons. De staat waarin verleden, heden en toekomst samen vallen en er alleen nog het moment Nu over blijft. Op dat moment ervaar je innerlijke stilte en alles ervaar je zoals het is, zonder oordeel.

Juist in die staat van Zijn, ben je in verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Het is jouw natuurlijke staat van Zijn waarin je ruimte ervaart en de fluisteringen van je hart kunt horen.

Het is alleen die staat van Zijn die we onszelf vaak niet gunnen in de dagelijkse hectiek. Of we zitten zo in allerlei gedachten/aangeleerde patronen, dat we ons niet eens realiseren dat we die staat van Zijn in ons hebben.

Ik wil je daarom uitnodigen om met mij samen te Zijn in het moment en te laten ontstaan wat er mag ontstaan. Op deze manier daag ik je uit om echt met je gevoel en jezelf te Zijn en uit je gedachten/aangeleerde patronen te stappen. Hierdoor ontstaat er bewust-Zijn op delen in jou die misschien wel helemaal niet van jou Zijn, maar die jij alleen bent gaan leven als jouw waarheid, omdat je dacht (vanuit je hoofd) dat jij dat was. We zullen op deze manier geestelijk dingen los laten en meer tot onze kern komen.

Voel je van binnenuit de roep?
Ga mee op innerlijke reis.

 Het is alsof je laagje voor laagje de onechte ‘’wikkels’’ van jezelf afhaalt, waardoor je steeds meer de moed vindt om te Zijn.

 

DE LOCATIE

De locatie ligt in Gelderland op de Betuwe in het plaatsje Ingen.
Het is een voormalig boerderij en wij zullen verblijven in de sfeervolle woonschuur achter het woonhuis.
De ruimte is sfeervol en comfortabel met een sprookjesachtig interieur, die je doet denken aan een Oosterse haremtent waar je heerlijk in weg kunt dromen.

Een beleving op zich dus, die uitnodigt om jezelf alle ruimte te geven en uit vaste denkpatronen te stappen. Uitheemse instrumenten, klankschalen en een grote sjamanendrum zorgen voor een extra dimensie tijdens deze reis naar binnen.

De plek zelf is heel rustig en stil.

Het is zo stil, dat je hooguit de vogeltjes op het dak hoort trippelen, en soms het paard in de stal hoort snurken. 

Er is genoeg slaapplaats voor iedereen en alle slaapbenodigdheden zijn aanwezig. De groepsruimte is ook de ruimte waar je slaapt met elkaar. Dus mocht je gevoelig zijn voor geluiden van anderen ’s nachts, neem daar dan even iets voor mee. Er is ook een aparte caravan waar in geslapen kan worden. Dit is alleen in overleg beschikbaar.

Verder is er in de woonschuur een zit hoekje en een grote gezellige tafel in de keuken. Er is een badkamer en een toilet met alle luxe voorzien. We mogen gebruik maken van ons eigen stukje privéterrein, waar ook een weilandje bij hoort. Dit zal in de winter helaas niet echt begaanbaar zijn. We kunnen wel lekker knuffelen met de paarden.

 

LIEFDE & VERBINDING

Verbinden met je hart, je Ware Zelf en je Ware potentieel

GEZOND & LEKKER ETEN

Heerlijk puur en eerlijk eten. Zowel vegetarisch als zoveel mogelijk biologisch, smikkelen dus

DIEPGANG & BEZIELING

Diepere gevoelslagen verkennen, oude overtuigingen en patronen transformeren en tot nieuwe inzichten komen

 

PRAKTISCHE ZAKEN

Investering :

€ 235,-

Inclusief

Heerlijk Biologisch & vegetarisch eten, de hele dag door thee en water, heerlijke tussendoortjes, alle activiteiten, linnengoed, handdoeken en twee overnachtingen.

~~~

 De innerlijke reis is een vorm van retraite en is geheel verzorgd. Het is dan ook niet gebruikelijk om eigen drink-/etenswaren mee te brengen of alcohol/ drugs te nuttigen.

 

Geplande data:

 Vrijdag 24 t/m Zondag 26 April (laatste weekend voor €235 ivm. begin zomerseizoen)

 Zondag 24 t/m Dinsdag 26 Mei (prijs verandering naar €265)

Vrijdag 26 t/m Zondag 28 Juni (prijs €265)

 

Aanmelden?
Contact