Innerlijke reis Betuwe

Geniet op een voormalig boerderij op de Betuwe van deze ”innerlijke reis” met twee overnachtingen.

Heerlijk thuiskomen bij jezelf, omgeven door rust en in het ritme van de natuur, lekker eerlijk en vegetarisch eten, wandelen in de natuur, geleide meditaties met uitheemse instrumenten, Systeemopstellingen, Energie/healing werk, overnachting in een sprookjesachtige sfeer, liefde en verbinding centraal, op deze knusse plek op de Betuwe.

 Een reis waarin je bij jezelf komt en alle ruimte is om vanuit liefde en vrijheid met elkaar te verbinden en de diepere gevoelslagen van jezelf te verkennen

Tijdens de ”Innerlijke reis Betuwe” verblijven we met een groep van max. 8 gelijkgestemden op deze fijne plek op de Betuwe.

Ik begeleid je door middel van liefdevolle aanwezigheid/ mijn intuïtie en laat vooral ontstaan wat er mag ontstaan, ontvouwend en in het moment vanuit onvoorwaardelijke liefde en verbinding.
Hiermee nodig ik je uit om samen te Zijn en vanuit daar te werken en voelen met elkaar.
Op deze manier speel ik ook in op waar behoefte aan is.

Wat je kunt verwachten?

♥ Geleide/ Klankmeditatie

♥ Geleide ademwerk meditatie

♥ Familie-/systeemopstellingen

♥ Energie/healing werk

♥ Mooie gesprekken

♥ Rust en ruimte

♥ Gezellig samen zijn met gelijkgestemde

♥Wandelingen in de natuur

♥ Lekker eten

 

Het doel van deze ”Innerlijke reis” is dat je jezelf de ruimte, de liefde en de aandacht gunt om tot nieuwe inzichten te komen. Innerlijk stil te worden en de fluisteringen van je hart weer te ervaren. 

 

Alijda
deelneemster

Als je op zoek bent naar een weekend waarin je helemaal jezelf kunt en mag zijn, waar je rust en ontspanning vindt, waar je kunt leren over jezelf door fijne gesprekken, meditaties en mooie oefeningen, waar je ook nog eens vertroeteld wordt met heerlijke gezonde maaltijden, hapjes en drankjes, met liefde gemaakt op een supermooie locatie waar je je helemaal zen voelt dan zou ik je zeker deze innerlijke reis op de Betuwe aanbevelen. Voor mij was het zeer waardevol! Ik heb een weekend doorgebracht met een fijn groepje gelijkgestemde en we hebben gelachen en gehuild, gewandeld in de natuur, geschilderd en getekend! Daar was allemaal ruimte voor! Chantal weet zich goed af te stemmen op de behoefte van jou en het moment zodat je alle ruimte krijgt om te zijn. Ik heb het mijzelf gegund, ik gun het jou ook! Zeker een aanrader!

 

Verder…..
Zijn we daar omgeven door rust en ruimte van het boerenland en kunnen we met een klein pontje naar de overkant van het water om daar een heerlijke stilte wandeling maken in de prachtige ongerepte natuur van de Utrechtse heuvelrug.

Op het terrein vinden we ook het boerenleven terug. Er lopen gezellig kipjes rond op het erf en er staat ook een pony en een paard.

Dieren zijn heel goed in “gewoon” Zijn in het moment en spiegelen die staat van Zijn aan ons. De staat waarin verleden, heden en toekomst samen vallen en er alleen nog het moment Nu over blijft. Op dat moment ervaar je innerlijke stilte en alles ervaar je zoals het is, zonder oordeel.

Juist in die staat van Zijn, ben je in verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Het is jouw natuurlijke staat van Zijn waarin je ruimte ervaart en de fluisteringen van je hart kunt horen.

Het is alleen die staat van Zijn die we onszelf vaak niet gunnen in de dagelijkse hectiek. Of we zitten zo in allerlei gedachten/aangeleerde patronen, dat we ons niet eens realiseren dat we die staat van Zijn in ons hebben.

Ik wil je daarom uitnodigen om met mij samen te Zijn in het moment en te laten ontstaan wat er mag ontstaan. Op deze manier daag ik je uit om echt met je gevoel en jezelf te Zijn en uit je gedachten/aangeleerde patronen te stappen. Hierdoor ontstaat er bewust-Zijn op delen in jou die misschien wel helemaal niet van jou Zijn, maar die jij alleen bent gaan leven als jouw waarheid, omdat je dacht (vanuit je hoofd) dat jij dat was. We zullen op deze manier geestelijk dingen los laten en meer tot onze kern komen.

Voel je van binnen de roep om dit avontuur met mij aan te gaan en wil je jouw licht feller de wereld in laten schijnen, neem dan contact met me op en ga mee op innerlijke reis.

 Het is alsof je laagje voor laagje de onechte ‘’wikkels’’ van jezelf afhaalt, waardoor je steeds meer de moed vindt om te Zijn.

 

DE LOCATIE

De locatie ligt in Gelderland op de Betuwe in het plaatsje Ingen.
Het is een voormalig boerderij en wij zullen verblijven in de sfeervolle woonschuur achter het woonhuis.
De ruimte is sfeervol en comfortabel met een sprookjesachtig interieur, die je doet denken aan een Oosterse haremtent waar je heerlijk in weg kunt dromen.

Een beleving op zich dus, die uitnodigt om jezelf alle ruimte te geven en uit vaste denkpatronen te stappen. Uitheemse instrumenten, klankschalen en een grote sjamanendrum zorgen voor een extra dimensie tijdens deze reis naar binnen.

De plek zelf is heel rustig en stil.

Het is zo stil, dat je hooguit de vogeltjes op het dak hoort trippelen, en soms het paard in de stal hoort snurken. 

Er is genoeg slaapplaats voor iedereen en alle slaapbenodigdheden zijn aanwezig. De groepsruimte is ook de ruimte waar je slaapt met elkaar. Dus mocht je gevoelig zijn voor geluiden van anderen ’s nachts, neem daar dan even iets voor mee. Er is ook een aparte caravan waar in geslapen kan worden. Dit is alleen in overleg beschikbaar.

Verder is er in de woonschuur een zit hoekje en een grote gezellige tafel in de keuken. Er is een badkamer en een toilet met alle luxe voorzien. We mogen gebruik maken van ons eigen stukje privéterrein, waar ook een weilandje bij hoort. Dit zal in de winter helaas niet echt begaanbaar zijn. We kunnen wel lekker knuffelen met de paarden.

 

VRIJHEID & VERBINDING

Verbinden met jezelf, anderen en de natuur. Vrij, blij en knus samen-Zijn!

GEZOND & LEKKER ETEN

Heerlijk puur en eerlijk eten. Zowel vegetarisch als biologisch, smikkelen dus.

DIEPGANG & BEZIELING

Stilstaan en aandacht geven aan jezelf. Diepere lagen doorvoelen. Stilte ervaren en tot nieuwe inzichten komen.

 

PRAKTISCHE ZAKEN

De kosten voor deze ‘Innerlijke reis” met overnachtingen: 

€ 235,-

Inclusief

Heerlijk Biologisch & vegetarisch eten, de hele dag door thee en water, heerlijke tussendoortjes, alle gezamenlijke activiteiten, linnengoed, handdoeken en twee overnachtingen in sprookjesachtige sfeer.

Geplande data:

Zondag 8 t/m Dinsdag 10 Maart

 Vrijdag 24 t/m Zondag 26 April

 Zondag 24 t/m Dinsdag 26 Mei

 

Aanmelden kan via:
Contact