Innerlijke reis Betuwe

Geniet op een voormalig boerderij op de Betuwe van een transformerende innerlijke reis incl. twee overnachtingen.

Thuiskomen in jezelf – verbinding – samen-Zijn – verdieping – innerlijke begeleiding – heerlijk vegetarisch eten en nog veel meer moois.

Het wordt een reis waarin je weer in contact komt met je hart, je gevoel, je Ware kracht en natuur.

Om je diepere gevoelslagen te verkennen en oude overtuigingen en patronen te transformeren.

We verblijven met max. 7 gelijkgestemden op deze fijne plek op de Betuwe.

PROGRAMMA

Tijdens de innerlijke reis geef ik mij over aan de mooie flow die er zal ontstaan, daarom kies ik ervoor om geen vaste planning te maken. Wel heb ik hieronder een aantal activiteiten benoemd die je (eventueel) kunt verwachten:

Werken met het Alwetende veld (Opstellingen)

♥ Sound Healing 

Meditatie/ Visualisatie

♥ Geleide Natuurervaringen

♥ Choco Bliss ervaring (plantmedicijn)

♥ Innerlijke Begeleiding

♥ Samen Zijn met gelijkgestemde

♥ Heerlijk eten

Een innerlijke reis is een vorm van een retraite.

Het is een reis die gericht is op jezelf terugtrekken voor zelf reflectie, verstilling en verdieping.

Om even alle dagelijkse afleidingen achter je te laten en ontspanning en innerlijke verandering tot stand te laten komen.

Door een innerlijke reis te maken herinner je jezelf weer hoe belangrijk het is om regelmatig de tijd te nemen voor jezelf.

Het brengt je weer in contact met je hart, je gevoel, je ware kracht en natuur.

Om vervolgens weer met een duidelijkere focus en hernieuwde energie thuis te komen.

VERDER….

Zijn we daar omgeven door rust en ruimte van het boerenland en kunnen we met een klein pontje naar de overkant van het water om daar een heerlijke stilte wandeling maken in de prachtige ongerepte natuur van de Utrechtse heuvelrug.

Op het terrein vinden we ook het boerenleven terug. Er lopen gezellig kipjes rond op het erf en er staat ook een pony en een paard.

Dieren zijn heel goed in “gewoon” Zijn in het moment en spiegelen die staat van Zijn aan ons. De staat waarin verleden, heden en toekomst samen vallen en er alleen nog het moment Nu over blijft. Op dat moment ervaar je innerlijke stilte en alles ervaar je zoals het is, zonder oordeel.

Juist in die staat van Zijn, ben je in verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Het is jouw natuurlijke staat van Zijn waarin je ruimte ervaart en de fluisteringen van je hart kunt horen.

Het is alleen die staat van Zijn die we onszelf vaak niet gunnen in de dagelijkse hectiek. Of we zitten zo in allerlei gedachten/aangeleerde patronen, dat we ons niet eens realiseren dat we die staat van Zijn in ons hebben.

Ik wil je daarom uitnodigen om met mij samen te Zijn in het moment en te laten ontstaan wat er mag ontstaan. Op deze manier daag ik je uit om echt met je gevoel en jezelf te Zijn en uit je gedachten/aangeleerde patronen te stappen. Hierdoor ontstaat er bewust-Zijn op delen in jou die misschien wel helemaal niet van jou Zijn, maar die jij alleen bent gaan leven als jouw waarheid, omdat je dacht (vanuit je hoofd) dat jij dat was. We zullen op deze manier geestelijk dingen los laten en meer tot onze kern komen.

Voel je je van binnenuit geroepen om hier bij te willen zijn?

Reserveer dan hier je plekje!

 Het is alsof je laagje voor laagje de onechte ‘’wikkels’’ van jezelf afhaalt, waardoor je steeds meer de moed vindt om te Zijn.

 

DE LOCATIE

De locatie ligt in Gelderland op de Betuwe in het plaatsje Ingen.
Het is een voormalig boerderij en wij zullen verblijven in de sfeervolle woonschuur achter het woonhuis.
De ruimte is sfeervol en comfortabel met een sprookjesachtig interieur, die je doet denken aan een Oosterse haremtent waar je heerlijk in weg kunt dromen.

Een beleving op zich dus, die uitnodigt om jezelf alle ruimte te geven en uit vaste denkpatronen te stappen. Inheemse instrumenten, klankschalen en een grote sjamanendrum zorgen voor een extra dimensie tijdens deze reis naar binnen.

Er is genoeg slaapplaats voor iedereen en alle slaapbenodigdheden zijn aanwezig De groepsruimte is ook de ruimte waar je slaapt met elkaar. Dus mocht je gevoelig zijn voor geluiden van anderen ’s nachts, neem daar dan even iets voor mee. Er is ook een aparte caravan waarin geslapen kan worden. Dit is alleen in overleg beschikbaar.

Verder is er in de woonschuur een zit hoekje en een grote gezellige tafel in de keuken. Er is een badkamer en een toilet met alle luxe voorzien. We mogen gebruik maken van ons eigen stukje privéterrein, waar ook een weilandje met boomgaard bij hoort. Dit zal in de winter helaas niet echt begaanbaar zijn. We kunnen wel lekker even knuffelen met de paarden.

LIEFDE & VERBINDING

Verbinden met je hart, je Ware Zelf en je Ware potentieel

GEZOND & LEKKER ETEN

Heerlijk puur en eerlijk eten. Zowel vegetarisch als zoveel mogelijk biologisch, smikkelen dus

DIEPGANG & BEZIELING

Diepere gevoelslagen verkennen, oude overtuigingen en patronen transformeren en tot nieuwe inzichten komen

PRAKTISCHE ZAKEN

Investering :

€310,-

De innerlijke reis is een geheel verzorgd weekend.


Inclusief

Heerlijk Biologisch & vegetarisch eten, de hele dag door thee en water, heerlijke tussendoortjes, alle activiteiten, linnengoed, handdoeken en twee overnachtingen.

~~~

Nu ook;

“Speciale editie” Choco Bliss ervaring (plantmedicijn) :

€380,-

Wil je meer weten over de werking van Choco Bliss?
Stuur een email naar jehartvolgen@gmail.com (klik hier)

Geplande data:

– Vrijdag 29 t/m Zondag 31 Januari 2021

– Donderdag 22 – 24 April 2021 (“Speciale editie Chocobliss” prijs: €380,- | nog 7 plekken beschikbaar)

Binnenkort meer data!

 

Aanmelden?
Contact