Over ”Je hart volgen”

logo Chantal officieel

”Je hart volgen” gaat over je diepere gevoel volgen, je innerlijk kompas, de fluisteringen van je hart, je intuïtie, de leiding die je van binnenuit krijgt. Weer in contact komen met je eigen licht, liefde en wijsheid. Je innerlijk weten. De flow van levens intelligentie die door je heen stroomt. 

Het luisteren naar de fluisteringen van je hart, maakt dat jij gaat leven vanuit je Ware Zelf en je Ware Kracht. Wie je werkelijk bent. Vanuit jouw diepere Zijn, die geen oordelen kent.
Daar waar jij altijd al bent, onvoorwaardelijk!
Juist in deze staat van Zijn, ben je echt in verbinding met je Ware Zelf, de ander en de natuur.

Liefde…
Het is jouw natuurlijke staat van Zijn waarin levensenergie vrij kan stromen vanuit je hart.

Zijn wie je werkelijk bent, dat is geluk!

Het volgen van je hart, is dan ook heel mooi, alleen kan het in de praktijk nog weleens lastig zijn. Angst, onzekerheid en twijfels breken regelmatig de kop op.
In deze maatschappij leren we om ons aan te passen en te doen wat ”hoort”. We leren het af om te luisteren naar onze roep van binnenuit.
Je hart volgen is dan ook de gebaande paden verlaten, je gevoel durven te volgen en de moed in jezelf vinden om buiten je comfortzone te treden.

Het is een reis waarin je balans gaat vinden en weer opnieuw leert vertrouwen op de intelligentie van het leven Zelf! Je ziel weet wat je werkelijk te doen hebt hier op aarde en geeft je signalen. Het is alleen aan jou om weer in overgave te luisteren en open te staan voor deze signalen en je hart te volgen.

“Het is mijn missie om je in contact te brengen met je hart en samen een ​​balans te creëren tussen hoofd en hart.”
Tussen wat ons aangeleerd is en wat we van binnenuit voelen.

sunset sky

Hoe ga ik te werk?

Ik laat je vooral ervaren en voelen vanuit een liefdevol Zijn!
Vanuit een plek waar we met elkaar verbonden zijn, elkaar zien en erkennen.

Ik breng je
in contact met je Hart, je Ware Zelf, je Ware Kracht en Natuur.

Ik begeleid je intuïtief vanuit mijn eigen doorlopen innerlijke processen en ervaringen rondom bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
Tijdens mijn eigen innerlijke processen kwam Systemisch werk op mijn pad, dit vond ik zo bijzonder krachtig, dat ik daar in 2017 een opleiding in heb gevolgd en afgerond. Hier werk ik dan ook intuïtief mee tijdens de innerlijke reizen en sessies.

Mijn voorkeur van werken ligt voornamelijk op energetisch niveau, vanwege dat als er op dit niveau verandering plaatsvindt, het zijn doorwerking heeft op alle andere lagen van je leven.
Zo wordt jouw kern aangeraakt en wordt er met de diepere en vaak onbewuste gevoelslagen gewerkt.

Verder laat ik vanuit flow, ontstaan wat er mag ontstaan, ontvouwend en in het moment.
Ik speel in op waar behoefte aan is, door gebruik te maken van mijn intuïtie en invoelend vermogen.
Ik stem mij af en volg de vrije stroom van energie, waardoor ik kan voelen waar de energie niet vrij kan stromen. Op deze manier ondersteun/ begeleid ik bij alles wat er aangeraakt wil worden. Of het nu individueel of in groepsverband is, ik help je de connectie met je hart, je gevoel, je ware kracht en natuur te her-ontdekken en vanuit daar te gaan leven!

Verder ben ik er sterk van overtuigd dat er grote verschuivingen plaatsvinden in het verkennen van jezelf en het leven vanuit een punt van plezier, vreugde en liefde – in plaats van druk, controle en angst.

Het is alsof je laagje voor laagje de onechte ‘’wikkels’’ van je Zelf afhaalt, waardoor steeds meer de moed vindt om te Zijn.

Laat je meevoeren naar de diepere lagen van jezelf en ontdek de fluisteringen van jouw hart.

IMG_0968

Volg je hart, want dat klopt altijd!

Over mij