Over ”Je hart volgen”

cropped-logo-chantal-officieel.png

”Je hart volgen” betekent voor mij datgene doen waar je diep van binnen naar verlangt. Doen wat je het liefste doet vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en zo ook naar anderen.
Luisteren naar je gevoel en de leiding die je van binnenuit krijgt.
Luisteren naar die fluisteringen in je hart, maken dat jij gaat leven vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit jouw diepere Zijn, die geen oordelen kent.
Daar waar jij altijd al bent, onvoorwaardelijk!
Juist in die staat van Zijn, ben je in verbinding met jezelf, de ander en de natuur.
Het is jouw natuurlijke staat van Zijn waarin levensenergie vrij kan stromen vanuit je hart.

Zijn wie je werkelijk bent, dat is geluk!


Hier zitten alleen allerlei gedachten/ aangeleerde patronen op die het openen van je hart willen beschermen en eigenlijk zo de vrije stroom van energie tegen houdt. Dit is een heel mooi beschermingsmechanisme van ons systeem om te zorgen dat we niet nog eens, eenzelfde pijnlijke ervaring hoeven mee te maken. Het is alleen dat die beschermingen gebaseerd zijn op het verleden, op iets wat je ooit hebt meegemaakt en dit houdt het verleden in stand en vaak ook nog onbewust. Het beschermd je en tegelijkertijd belemmerd het je om volledig in het moment, in het hier en nu te leven in overeenstemming met je innerlijke leiding en wie je werkelijk bent. 

Het volgen van je hart is dan ook een proces voor het leven, waarin je steeds bewuster wordt van je-Zelf, je gedachten patronen en de emotionele feedback die je daarop krijgt van je lichaam en zo steeds weer opnieuw de keuze hebt om te leven vanuit overeenstemming met je diepere zijn.

 

Hoe ga ik te werk

Alles wat ik doe, doe ik intuïtief en vanuit mijn eigen ervaringen en mijn innerlijk gevoel. Ik stem mij af op mijn innerlijk weten en volg vanuit daar de vrije energie stroom. Ik werk graag met energie en het Alwetende veld. Ik laat ontstaan wat er mag ontstaan, ontvouwend en in het moment. Hiermee nodig ik je uit om samen met mij te Zijn en vanuit daar te werken en voelen samen. Op deze manier speel ik ook in op waar behoefte aan is en voel ik waar ik kan ondersteunen/ begeleiden in het volgen van je hart.

 

 

Het is alsof je laagje voor laagje de onechte ‘’wikkels’’ van jezelf afhaalt, waardoor je steeds meer de moed vindt om te Zijn.

Laat je meevoeren naar de diepere lagen van jezelf en hoor de fluisteringen van jouw hart.

 

3D ocean against sunset sky with vintage effect

 

 Ik wens… met ”Je hart volgen”

♥ Eindeloos veel mensen te inspireren, ondersteunen en begeleiden in het volgen van hun hart en alles wat daarbij komt kijken.

♥  Je mee op reis te mogen nemen en met elkaar te ”Zijn” in het moment, waardoor je de verbinding met jezelf en ”je hart” weer herontdekt, steeds een laagje dieper.

Dat mensen hun mooiste leven gaan leven en het niet alleen bij dromen blijft.

Een bijdrage te leveren aan meer groei van licht, liefde en bewustzijn op aarde.

Volg je hart, want dat klopt altijd!

 

 

Over mij