Over ”Je hart volgen”

logo Chantal officieel

”Je hart volgen” betekent voor mij de stem van je verlangen volgen en luisteren naar je gevoel, je intuïtie, de leiding die je van binnenuit krijgt. Een kracht van liefde en wijsheid. Je innerlijk weten, een flow van levens intelligentie die door je heen stroomt.

Het luisteren naar de fluisteringen van je hart, maakt dat jij gaat leven vanuit je Ware Zelf en je Ware potentieel. Vanuit jouw diepere Zijn, die geen oordelen kent.
Daar waar jij altijd al bent, onvoorwaardelijk!
Juist in deze staat van Zijn, ben je echt in verbinding met je Ware Zelf, de ander en de natuur.
Het is jouw natuurlijke staat van Zijn waarin levensenergie vrij kan stromen vanuit je hart.

Zijn wie je werkelijk bent, dat is geluk!

Het volgen van je hart, is dan ook heel mooi, alleen kan het in de praktijk nog weleens lastig zijn. Angst, onzekerheid en twijfels breken regelmatig de kop op.
In deze maatschappij leren we om ons aan te passen en te doen wat ”hoort”. We leren het af om te luisteren naar onze roep van binnenuit.
Je hart volgen is dan ook de gebaande paden verlaten, je gevoel durven te volgen en de moed in jezelf vinden om buiten je comfortzone te treden.

Het is een reis waarin je balans gaat vinden en weer opnieuw leert vertrouwen op de intelligentie van het leven Zelf! Je ziel weet wat je werkelijk te doen hebt hier op aarde en geeft je signalen. Het is alleen aan jou om in overgave te luisteren en open te staan voor deze signalen en je hart te volgen.

sunset sky

 

“Het is mijn missie om samen een ​​balans te creëren tussen ons hoofd en ons hart”

Hoe ga ik te werk?

Ik laat je vooral ervaren en voelen vanuit liefde en verbinding!
Ik breng je weer 
in contact met je hart, je Ware Zelf en je Ware potentieel.

Vanuit een plek waar we met elkaar verbonden zijn, elkaar zien en erkennen.

Ik ondersteun en begeleid intuïtief en vanuit mijn eigen doorlopen (innerlijke) processen en ervaringen rondom bewustwording en persoonlijke groei. Verder heb ik een opleiding Systemisch coach gedaan.

Ik werk graag op energetisch niveau, vanwege dat als er op dit niveau verandering plaatsvindt, het zijn doorwerking heeft op alle andere lagen van je leven. Zo wordt de kern aangeraakt en wordt er met de diepere en vaak onbewuste gevoelslagen gewerkt.

Verder laat ik vanuit flow, ontstaan wat er mag ontstaan, ontvouwend en in het moment.
Ik speel in op waar behoefte aan is, door gebruik te maken van mijn invoelend vermogen. Ik stem mij af en volg de vrije stroom van energie.
Op deze manier ondersteun/ begeleid ik bij alles wat er aangeraakt mag worden tijdens een innerlijke reis. Of het nu individueel of in groepsverband is, ik help je de connectie met je hart te her-ontdekken en vanuit daar te leven!

Ik ben er namelijk sterk van overtuigd dat er grote verschuivingen plaatsvinden in het verkennen van het leven vanuit een punt van plezier, vreugde en liefde – in plaats van druk, controle en angst.

Het is alsof je laagje voor laagje de onechte ‘’wikkels’’ van je Zelf afhaalt, waardoor steeds meer de moed vindt om te Zijn.

Laat je meevoeren naar de diepere lagen van jezelf en hoor de fluisteringen van jouw hart.

 

IMG_0968

 Ik wens… met ”Je hart volgen”

♥ Eindeloos veel mensen te inspireren, ondersteunen en begeleiden in het volgen van hun hart en alles wat daarbij komt kijken.

♥  Je mee op innerlijke reis te nemen en samen te ”Zijn” in het moment en de verbinding met jezelf en ”je hart” te herontdekken, steeds een laagje dieper.

Dat mensen hun mooiste leven gaan leven en het niet alleen bij dromen blijft.

Een bijdrage te leveren aan meer groei van licht, liefde, vreugde en bewustzijn op aarde. 

Volg je hart, want dat klopt altijd!

 

 

Over mij