Het Alwetende veld

Tijdens mijn opleiding voor Systemisch coach ervaarde ik dat je op een hele mooie manier met het Alwetende veld, de innerlijke verbinding met jezelf, anderen en de verstoorde dynamiek daartussen via representanten zichtbaar kunt krijgen. Tijdens een opstelling is er 1 vraagsteller en de anderen vormen een cirkel, waarin de gekozen representanten door de vraagsteller zich in het veld vrij mogen bewegen en zij zich intuïtief zullen verbinden met het collectieve bewustzijn (het Alwetende veld)

 Het Alwetende veld begeleid je op een zachte manier naar diepere gevoelslagen, waar vroegere ervaringen en trauma’s opgeslagen liggen, waardoor er ruimte ontstaat in je systeem en het zich kan zuiveren en herprogrammeren. We gaan aan ons denken voorbij en stappen in ons natuurlijke staat van zijn, zo ontstaat er inzicht, helderheid en transformatie op een diep niveau. In het Alwetende veld staan we in contact met het Al wat is (spirit’s, familiesystemen, voorouders etc.) en werken we op ziels-niveau, dit maakt het een unieke ervaring.  Het unieke hiervan is, is dat het doorwerkt in alle niveau’s van jouw leven. 

Alles is energie. Bij het inzetten van een opstelling maak ik gebruik van het Alwetende veld. Dit veld is de energetische wereld, waar alles is en die ons fysieke wereld vormgeeft. Een opstelling is een intuïtief proces. Het maakt het onzichtbare zichtbaar. Alles kent een orde, een systeem. Als er ergens in het systeem de energie niet vrij kan stromen, wil het systeem dat oplossen.  Alles wordt in beweging gezet om dat te bewerkstelligen. Dit is een natuurlijk proces dat je alleen hoeft te laten gebeuren. Als het opgelost is in energie, zal het thema ook in je leven en in de materie veranderen. Door te werken met een opstelling maak ik dus gebruik van dit natuurlijke proces.

Door de energie waar we in Zijn tijdens een opstelling, ontstaat er dus ruimte in vroegere verhalen en worden onbewuste patronen en belemmeringen naar het bewustzijn gebracht, waardoor herstel en diepgaande heling kan plaatsvinden.

Het veld nodigt je vooral uit om te voelen, op deze manier gaan we voorbij aan ons denken en hoeven we alleen maar te vertrouwen op wat we voelen in ons lichaam en zien en horen we wat er gebeurd en zo kan ons lichaam zich weer herprogrammeren en kan er op diepere lagen los gelaten worden.
Zo komt er r
uimte voor intuïtieve wijsheid van het hart en is het aanwezig zijn in het hier en nu het gevolg.

Wat het verder bijzonder maakt is, dat je de directe ervaring mee krijgt van je diepe verbondenheid met het Al wat is. Zo wordt je ook uitgedaagd om de illusie van het ”afgescheiden zijn” los te laten.

Ik vind het een hele fijne en pure vorm om mee te werken. Ik werk er zowel individueel als in groepsverband mee.

Mocht je nog niet bekend zijn met opstellingen en nieuwsgierig geworden zijn?

Ik organiseer ”Wandel door het Alwetende veld” Zaterdagen, waarin we in groepsverband met het Alwetende veld zullen werken, maar ook tijdens de ”Innerlijke reizen” komt het Alwetende veld zeker aanbod. Mocht je liever 1 op 1 met het Alwetende veld willen werken, kijk dan hier; Innerlijke sessies.

Als begeleider zal ik mij afstemmen en intuïtief invoelen wat er gebeurt tijdens een opstelling en waar nodig open vragen stellen. Verder laat ik vooral het Alwetende veld zijn werk doen, want zoals de naam het al zegt, het is Alwetend.

 

Het Alwetende veld is op het eerste oog niet zichtbaar,
maar de effecten ervan kun je ieder moment waarnemen.
Het is een kwestie van je aandacht verplaatsen. 

“Wandel door het Alwetende veld”

Investering:

€ 35,-

Inclusief lunch:

Huisgemaakte soep met brood en smeersels
Geplande data en tijden:

Zaterdag 29 Febuari (11.00 – 17.00 u)
Zaterdag 14 Maart (11.00 – 17.00 u)

 


Voel je van binnen de roep om dit avontuur samen aan te gaan en wil je jouw licht feller de wereld in laten schijnen, neem dan contact met me op.

Aanmelden kan via:
Contact